Főoldal     Mi a newstart     Magazin     Tanácsadás     Vega-konyha     Vega-GYIK     Fórum     Klub     KapcsolatWarning: getimagesize(http://veganet.hu/admin/pictures/pro_238.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 temporarily overloaded in /chroot/home/prosihu/newstart.hu/html/veganet.php on line 15

Warning: getimagesize(http://veganet.hu/admin/pictures/pro_698.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 temporarily overloaded in /chroot/home/prosihu/newstart.hu/html/veganet.php on line 15


Newstart-konyha
.

1650 Ft
Gombás pástétompor 250g
.

250 Ft
Szójaliszt zsírtalan 500g
.

235 Ft
Blue Wave tusfürdő
.

1380 Ft
Magazin // Testmozgás // A mozgás mesterei

A mozgás mesterei
Szerző: Horváth Tünde


A mozgás mesterei Az egészség a legdrágább kincs a földön. Egy kiegyensúlyozott és jól megszervezett fizikai fitness program a legbölcsebb befektetés. Egyetlen módja, hogy mozgás programunk sikeres legyen , hogy lassan kezdjük el és fokozatosan növeljük, egyszerű, személyre szabott és mókás legyen.
Mennyi mozgást igényel a fizikai alkalmasság megszerzése vagy megtartása? Heti 4-5 alkalommal 20-20 percre van szükség ehhez. A legkellemesebb, legkönnyebb és legolcsóbb torna a tempós gyaloglás friss levegőn szép környezetben. Az úszás, futás, kerékpározás, lépcsőmászás ugyancsak értékesek.

Kezdjük minden alkalmunkat bemelegítéssel. Fontos dolog, hogy megnöveljük a test hőmérsékletét és fokozatosan kinyújtóztassuk izmainkat. Legegyszerűbb bemelegítés két perc helyben futás. A láb kinyújtásához hátunkra fekhetünk, térdünket felhúzva,szorosan a mellkasunkhoz nyomva tartsuk ki 5 mp-ig.

A mozgás mesterei az izmok. Több mint 6 milliárd izomrost kapcsolódik csontjainkhoz. Minden egyes izom rostokból épül fel amelyek összehúzódva rövidítik, ellazulva meghosszabbítják a izmot.

Magazin // Testmozgás // Utóbbi néhány cikk:

Mire jó a gerinc?
A gerinc egy kétszer S-alakú görbületű, ízületek, szalagok és porckorongok által összekapcsolt, 33 c...


Csont - építészeti csoda?
A csont keresztmetszetét megfigyelve kívül jól elhatárolható módon egy kemény, egynemű kéregállomány...

Minden jog fenntartva! newstart.hu - 2005